Jan 1, 2012, 3:03 PM

Добре дошъл 

  Poetry » Love
968 0 13

  ДОБРЕ ДОШЪЛ!

 Добре дошъл при мене, страннико!
 Премръзнал,  изморен, отчаян.
 Не стой на прага,  влез за малко...
 Ела и отдъхни ! Аз огън ще запаля...

  Има въглени под пепелта заровени,
  ще стане топло, светло и уютно...
  А ти товара  остави на двора.
  Ще си го вземеш, тръгвайки от тука.

  Вратата няма да заключа...
  И хоризонтът от прозореца се вижда.
  Във тоз живот  едно научих -
  не е възможно вятър да зазидаш...

© Гени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??