Днес със ряз врати разтвори
Лъки дворцови врати.
С погледа си тя обходи
приятелите си добри.
-Здрасти Злати,здрасти Поли!
Колко сте красиви днес!
Има раци,октоподи...
Мойра!Заповядай,влез!
На очите си не вярвам
Джейни...ама,че снага!
Монокина ти отива,
аууу...какви бедра!
Диди! Я се усмихни!
Да се тъгува днес
е забранено...
чуваш ме ,нали?
А Никол, защо сега
се е замислила така?
Кажете й да не умува,
а да се готви да танцува!
Въъх...Ами сега?
Романтика е дошъл
с трите си лица.
Кой от тримата ви е за мене
тази вечер кавалера?
Леле,мале...туй са те:
Ванда,Дамаянти,Яна.
Достойни само за крале!
Ще ви изпея тази вечер "Рамаяна".
Ооо...Пети?
С домашния любимец си дошла.
Дай при "бау-бау" да го водя,
да си спретнат някоя игра!
Анита,заповядай!
Шестнадесет лалета ти дарявам
и за четворка настоявам!
Веси!
Не ме кори сега,
а прегръдка дай..!Ела!
Виж,че Лъки не тъгува,
а се готви да пирува!
Иде дружката Фантагеро
с тоалет в стил ретро.
Тя ветрилото развява,
а след нея Ваньо се задава.
Бързо тя прегръща Лъки,
бърше радостни сълзи,
няма тази вечер мъки.
Никой тук да не тъжи!
Екатерина... Олеле..!
С чантичка от "Гарние"
Руми...
ти седни със Дейна
близо до басейна!
Вземете и венеца
да го поднесете на Кумеца!
А на Колев пък -Танита
съм помолила с таз пита
да го посрещне пред Двореца,
че да седне до Кумеца.
Наздравици да вдигат,
мезета да опитват
и нашето веселие
да ечи във"Откровения".
Да е пример за света
че сме дружни
в радост и тъга.
Фойерверки да ехтят
та ушите ни да проглушат!"
Лъки гостите си настани
и усмихна се на Мая,
после с блеснали очи
рече най-накрая:
Хей дружина...Ха Наздраве!
© Росица Петрова All rights reserved.
Надявам се,че удоволствието не беше само мое!