Добрите хора -
има ги още!
В безсънните нощи
са стражи духовни
и с блага дума света
преобръщат -
дори непознати!
В дните са птички,
виждат ги всички и
ги помнят!
Добрините-камъни побити,
са основа градивна -
за бъднините!
Венците от благодарност
са вечни - не съхнат!
Как искам и аз да се впиша
сред първенците -
да кажат след време -
тя беше от добрите!
© Василка Ябанджиева All rights reserved.
Добре написано!Поздравление и хубава вечер!!