Sep 5, 2015, 7:56 PM

Добро утро 

  Poetry
483 0 0

"Добро утро" казвам, притаил дъха 

и моля се да не прекъсна ти съня! 

Днес имам една молба! 

След като изпиеш кафето си сутринта,

 излез навън и покажи се на света. 

Нека видят какво е жена!

Да се опият от красота 

и да изпълнят с доброта своите сърца. 

Не се притеснявай ако си сънена, нацупена или с рошава коса!

Въпреки това, пак си по-сладка и от сладостта!

© Красимир Цуцов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??