Jan 8, 2019, 11:45 AM  

Добро утро, Море! 

  Poetry » Other
435 2 4

Бавно и нежно в краката ми спираш

с въздишка на мека и топла вълна...

Тихо при мен да угаснеш  избираш

Море от надежда, огледална душа!

 

Като с нож самотата ми сива раздираш...

На небето в ръцете, с бели облаци два

да надникнеш в сърцето ми сиво избираш...

 

Добро утро Вселена!

Добре дошла Светлина!

 

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??