Dec 18, 2023, 7:06 AM

"Добрутро" 

  Poetry
288 4 1

Стадо, кучета, пастир, осли,
винаги така било е на земята.
Човеците пасат трева като овци,
а някой в тъмното обсебва им душата.
Паяжина изплетена от енергийна връв,
подчинява душите в живи страсти.
Жадна, гладна за свежа кръв
е матрицата на паразитни власти.
Лудо и усмихнато сърце,
за тази вибрация нехае,
високо горе из синьото небе,
господарят светъл Любовта е! 
 

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Господарят светъл Любовта е
    Поздравявам те!
Random works
: ??:??