Jul 22, 2007, 5:35 PM

Добър ден, тъга! 

  Poetry
755 0 2
Добър ден, тъга!
Откак не бях те срещала
животът ми вървеше тъй добре.
Щастието с шепи гребала!
Чувствах се добре!

Сега ти пак се върна,
отново ми дойде на гости.
Ти живота преобърна
и донесе лоши вести.

Новият и хубавият Той
остави ме, потна във нощта.
Потегли той по пътя свой.
Забрави ме, изхвърли любовта.

Сега ти казвам "Здрасти",
спътнице, в живота
и твойто име пак ще е тъга.
Ти носиш със себе си разруха -
ще бъдеш моята съдба!

19.07.2007 год.

© Ивета Лъскова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??