Sep 1, 2011, 8:52 PM

Добър или лош 

  Poetry » Love
631 0 2

ДОБЪР  ИЛИ  ЛОШ?!

 

Добър ли си, или си лош – не зная,

обичам те, такъв, какъвто си!

Защо се влюбих в теб? – Не зная,

какво във теб така ме заплени.

 

Защо за мен ти днес идеал си?

Защо не мога да те заменя?

Защо не мога други да обичам?

Какво направи с мен сега?

 

Сега кажи, какво да правя?

Как да живея с таз съдба?

Кажи ми как да те забравя?

И любовта на друг да посветя…

 

Добър и лош – аз те обичам,

за теб жадувам през нощта,

с различни имена наричам,

това, което чувствам сутринта.

 

На кръстопът стоя – не зная,

коя пътека днес да избера,

дали началото – то води в рая,

но в друга е ключът за таз врата.

 

И който път да хвана, знам ще сбъркам,

и ще платя прескъпата цена,

и затова на този кръстопът оставам –

нека съдбата да реши това.

 

                                               Не знам кой път да избера?!

© Деница Пенкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??