Jun 26, 2008, 11:15 PM

Добър вечер - нарекох те "Самота" 

  Poetry » Love
1310 0 17

 

Добър вечер - нарекох те „Самота".

Добър вечер - приятелко моя.

Ти ме чакаш  на чаша вода.

Как те  мразя!

Всяка вечер само с  теб да говоря.

И ми се иска да звънна на „Него".

Скучен бил. Ти си сто пъти повече скучна.

Колко пъти  изхвърлях багажа.

А се връщаш ли  връщаш.

Бягай. Искам да звънна на „Него".

Ще  си бъбрим - може до утре.

Ще му кажа много неща.

"Самота"-  недей да подслушваш.

- Ало. Ти ли си?

Не затваряй.

Ех,  разпадна се връзката...

Чакай.

Ще останеш  пак, приятелко „Самота".

Само тази вечер, но после си тръгваш.

Утре на „Него" отново ще  позвъня...

Ще ми вдигне. Нима не знаеш?

Не се смей,  предателко "Самота".

На сълзите ми  омразно-банални

Зная истината - тя е една.

Не ме обича. И ти го знаеш.

Само ти си ми вярна.

Нима?

Само. Но ще отричам до края.

Искам. Чуваш ли?

Пак да му позвъня.

И ще звънна - нека му писне.

Нека  ми каже в очите сега -

че от жена  му   не му стиска.

Тогава, приятелко "Самота" - ще ти дам,

каквото от мене поискаш.

Но дотогава ще му звъня.

Да чуя моето 

"Не те обичам".

 

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??