Nov 18, 2014, 12:38 PM

Докато имаме теб 

  Poetry » Other
327 0 1

На Валентин Евстатиев

 

Снощи Вальо ни разлисти

с поетичните си мисли.

Заприличахме на цвете

от леха на боговете.

А с изящното си слово

и Орлиновото соло

на китарените струни

любовта и нас целуна.

Любовта струеше в мрака

и от книжката в ръката

водеше ни всяко стихче

в Откровенското ти "Смиф"-че.

 

 

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Толкова истинско и красиво си го казал Рунин !
Random works
: ??:??