Jun 26, 2007, 9:49 AM

Докато сме заедно - надежда има!!! 

  Poetry
690 0 20
Вдигни ме нависоко,
нека разпери криле,
нека полети, горкото -
мое, болно по тебе, сърце...

Почакай сега ще "поникнат"(крилете му).
Като спасения от погинали надежди.
От вярата безкористна във тебе -
душата ми не може да повярва в мене.

И тя ли ме предава?
Нима със шесто чувство "разполагам"?
Или усет имам за нещата?
Дано верни се окажат те накрая...

Докато сме заедно - надежда има!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??