Aug 11, 2005, 11:44 PM

Докосни ме! 

  Poetry
2115 0 4

Сълзите ми...
са водопад от чувства -
болка,
радост,
самота.
Очите ми...
са извор непресъхващ,
поточета ги пълнят със тъга.
Душата ми...
е кошер,
вземи си мед от мен!
Сърцето ми -
кристална чаша,
не я чупи...!
Поспри, не я чупи...!

© Весела Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??