Jan 6, 2005, 7:12 PM

Докосни ме 

  Poetry
1070 0 1

Докосни ме,

нека душата ликува!

Докосни ме,

нека изтръпна от страст!

Докосни ме,

дай ми от своята сила!

Докосни ме,

остави ме без глас!

© Маргаритка Харизанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??