Oct 10, 2020, 8:51 AM

Докосвал ли си се някога до ангел? 

  Poetry » Phylosophy
403 2 5

Докосвал ли си се някога до ангел?

Знай - ангелите плачейки умират,

понесли тежката прокоба

на този тъй объркан свят!

Докосвал ли си се някога до ангел?

Белязал ли е твоята душа?

Ранил ли си го? Убиваш ли го бавно?

Знай- убиваш себе си така!

Докосвал ли си се някога до ангел?

Прекършил ли си крилата му, с които е летял?

Оставил ли си го безпомощен и сам

в този материален, но нереален свят-

свят препълнен със суета, ламтеж за пари и власт…

Ангелът плачейки умира без своите крила…

Докосвал ли си се някога до ангел?

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??