Mar 26, 2007, 3:10 PM

Докосвам те... 

  Poetry
1868 0 5
Докосвам те нежно със устни
и шепна ти тихо в съня:
''- Заспивай и мен ти сънувай
и знай, че над теб аз ще бдя!"

А вечер, щом се пробудиш
от болка в свойто сърце.
Ти знай, че до теб ще съм, мили,
до теб и твойто ранено сърце.

Докосвам те нежно със устни
и шепна ти тихо в съня:
''- Заспивай и знай, че ме има
и така ще е не само в съня..."

© Светла Кунчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??