Jul 8, 2009, 6:43 AM

Докосване 

  Poetry » Love
1092 0 37

 

 

Вълна съм аз, а ти - брегът.

За малко плиснах се във тебе

и тръгнах си по своя път,

безмълвно слях се със морето...

 

 

Поиска да ме задържиш,

но, влюбен в бури краткотрайни,

плени и другите вълни -

магнит от страст и тъмни тайни...

 

 

Решиш ли да се потопиш,

раздиран от безброй въпроси,

понякога с копнеж лъчист

и дъх солен ще те докосвам...

 

 

 

                     

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??