Jul 18, 2021, 8:07 PM  

Доктор на неуките 

  Poetry » Humour
368 0 0

Доктор на неуките е той,

жаден беше за пари и власт,

рекламиран като свръхгерой,

отдаде се на тях със страст!

 

Мишо Бирата му стана авер,

той покри греховете му тежки,

докопа се до поста премиер,

каза много гафове и смешки!

 

С тях цял народ той забавляваше,

министър си намери на разклона,

калинки в агенцийки назначаваше -

от толкоз маймуни счупи се клона!

 

Напълни чекмеджето с банкноти,

кюлчета около себе си постави,

ала всичко туй се разкри по ноти,

но хаосът трудно ще се оправи!

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??