Jun 20, 2009, 10:48 PM

Дом 

  Poetry
432 0 0

                                     Дом

 

 

Забравих те, защото трябва.

Разлюбих те, защота трябва.

Унищожих те, защото трябва.

 

Но къде си, Боже мили,

да чуеш какво искам ?

 

Светлина и блясък,

красота и лукс,

светлина и полет,

мъдрост и богатство.

 

Всичко най-прекрасно

                     и човешко.

 

Уют и топлина.  

© Кети Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??