Aug 22, 2016, 12:15 AM  

Дом на огледала... 

  Poetry » Phylosophy
330 1 5

Дом на огледала...

 

Огледало до огледало,

едно в друго,

свят от вода и стъкло,

изображения безброй,

пресъздадена безкрайност,

лабиринт от илюзия.

Объркан е ума,

посоката не може

да се осезае,

загубени завинаги

в очарованието

на себелюбието,

но сърцето и любовта

към друг все още е във тях...

в които виждат себе си...

и са един портал 

към други светове

които не са далеч,

и са красиви,

истинни -

от друга страна, на света

където всичко е мечта

и сбъдната реалност...

 

 

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??