May 20, 2014, 11:23 PM

Дон Килот де ла Фейса 

  Poetry » Love
452 0 5

И ден, и нощ аз боря се със вятърните мелници,
във Фейсбукската империя - измислен Дон Кихот,
живея в царството на истински безделници –
 и дами скрили в софтуера женски таен код.

 Лаптопът ми е Росинант – дръгливо в пътя мърда дъх,
понякога забива в нива виртуалния си крак...
и Санчо Панса – мойто второ аз - на егото ми съд,
приятел ми е скъп, а може би със профил е на враг.

Как да открия в този кър от нежност мойта Дулсинея,
 сърцето ми под бронята от мъжки хардуер аз да ù подаря...
 Бих искал да усети – да играя със пароли, аватари не умея,
 ще постна върху снимката ù най-споделяни слова...

Войната рицарска все някак си – рестартно ще спечеля -
 какво от туй, че Бил Гейтс притежава този свят.
Ще я открадна с пощата, в ИБЕЙ, щом тънко я намеря
И няма да ни хванат в Уйндоус никак - вечен съм пират.

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??