Nov 9, 2008, 10:07 AM

Донесе ми червени рози... 

  Poetry » Love
864 0 0
 

Донесе ми червени рози...

 

Донесе ми червени рози,

но от тях останаха единствено бодлите!

От спомените сладки, от твоите целувки

заличиха се следите!

 

Донесе ми червени рози

в онзи летен ден,

но да бъде слънчев

той не беше отреден!

 

Донесе ми червени рози

със усмивка по-нежна от зората,

но след веселия смях остана само

... тишината.

 

Донесе ми червени рози,

вярвайки, че ме обичаш,

без дори да подозираш,

че от всичко ти ще се отричаш!

 

Донесе ми червени рози,

но увехнали са те сега...

Единствени листенцата напомнят

за отминалите времена... 

© Лили Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??