Dec 17, 2013, 11:02 PM

Донеси им 

  Poetry » Other
557 0 0

Донеси им за Коледа вярата жива,
че го могат - да го правят остава.
Нека всяка душа бъде щастлива
и без подарък - любов да дарява!

Поръси ги с вълшебното пожелание
сред студа топлина в тях да грее.
Да тупти и да търси друго дихание,
със което и своя живот изживее.

И доверие чисто сложи си в чувала
да отключи доброто що всеки го има.
На елхата да свети наред с ритуала,
че сърцето единствено вещ е любима.

Ако помощ ти трябва уж бил си стар,
ще помогнем и ние с нашата вяра.
Защо да я носим при онзи лодкар,
той монетата иска за да ни откара.

И раздавай комуто колкото трябва,
не прескачай добрите сгрешили,
че човек е животно, което се радва
щом до него има и други щастливи.

Направи го за мен и за нуждата ми
да прегръщам с усмивка човеци,
че мечти демоде наливат с реклами,
ала търсят тайно своите зевзеци.

Много искам, но моля, прости ми!
И на всеки помогнал - Благодаря!
В твоята нощ със своите любими
ще съм тъй както - каквото сътворя.

                                         Vacuum

© Влади Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??