Доносник, е проруския полковник.
С години е слуга - незаменим.
За него - всички шопи са виновни
за краха на съветския режим.
Донася той, за местни пацифисти
на руското, зомбирано джудже.
Че негови другари… са фашисти
от древни времена и векове.
Копнее, да посреща тук - чеченци.
До тях да марширува из Бургас.
Готов е - с шепа руски опълченци
да брани всички “мочове” у нас.
Не спира - всекидневно да ругае
по “алчните изедници” от САЩ.
За “братските” ботуши си мечтае,
че вечно ще е техен слугинаж.
Юри
Йовев
Март
2023 г.
© Yuri Yovev All rights reserved.