Jan 3, 2017, 4:35 PM

Достатъчно 

  Poetry » Love
808 0 0

Достатъчно

Обичам, обичаш, обичаме...
Всеки ден в любов си се вричаме,
но не искам аз да ме увещаваш,
искам просто да ми я даваш.

Да усещам аз любовта ти,
без излишни азбучни подплати,
без скъпи дрехи, вечери и лимузини, 
без частни яхти, без ламборгини.

В малката ни кухня до мен да поседнеш,
с очи пълни с обич да ме погледнеш
и въпреки тежкият ти ден
да останеш малко, да бъдеш с мен.

Не ми обещавай вечна любов,
нито живот със златен обков.
Мини през магазина, купи сладолед
и нека го хапнем с палачинки и мед.

И това е достатъчно...

© Анонимен All rights reserved.

...

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??