Oct 21, 2012, 11:10 PM

Довиждане, лято 

  Poetry » Love
1551 0 0

 Устните ми тлеят от пламъка ти безпощадно жаден...

 Трептях във ритъма на дивата ти страст, под знойните лъчи на животворна власт.

 Цъфтях необратимо щедър... докато спонтанната ми нежност 

 превърна се във суха слама... 

 Пороят ли така ухае от косите ти внезапно разпилени!

 За миг ще рухнеш с гръм топовен, обляна във сълзи... 

 за една любов,  по детски отминаваща... 

 Устните ми тлеят от пламъка ти безпощадно жаден 

 и тихичко шептят -

 довиждане, до нови срещи, Лета!

 

 

 

© Николай Стоев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??