Oct 23, 2008, 1:04 PM

Доводите на сърцето 

  Poetry » Love
1226 0 4


Сърцето не избира по критерий,

а по негово си правило - неписано!
Не тези, влизащи със взлом,
а то допуснало ги там - улисано.
А тези, грабващи го с нещо...
ТЕ вътре в него се намират.
Възкачва ги на трон от чувства
и моли се... ДАНО НЕ АБДИКИРАТ!

П.П. " Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава...
без да притежава" !


© Миа Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??