Sep 17, 2013, 11:00 PM

Дрога от щастие 

  Poetry » Love
510 0 2

Изгубвам се
в морето ти
от огън
и не мога,
и не мога,
не намирам се -
намирам теб
и ти си
дрога
от щастие,
а аз не мога,
не, не мога
да ти устоя!
... ти си в контраст
с развоя
на събития
от реалността...!

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??