Sep 30, 2015, 10:31 PM

Дрожди 

  Poetry » Love
435 1 0

И пак ще тръгна по пътеката сама,

И ще вървя безцелно дни и нощи.

Ще се надявам да проблесне малко светлина,

За да положа там аз плахо морни мощи.

И ще вървя, вървя, а пътя все назад ще връща,

Незададени остават мисли и надежди.

И ще се мятам, сам сама ще се горя,

Из гора от въглени и дрожди.

Ще се моля някога да зърна първата зора,

За да мога песента на звяра да приема.

И ще се издигна над бялата тъма,

И доброволна кръв ще благословя новата поема.

© Михаела Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??