Jun 18, 2013, 9:17 PM

Друг 

  Poetry » Love
536 0 0

Тази болка в гърдите...

в мен крещи без звук... 

Тези сълзи в очите.... 

те са от спомен луд... 

 

Аз не казах, че обичам 

и че страдам теб... 

И напук на себе си..

в друг търся лек... 

 

Тази тежест в гърдите

влачи ме без жал... 

А от теб следите

пазят спомен бял... 

 

Този огън в очите...

вече прегорял... 

В пепел се превърнал вече,

изгорил живота цял... 

 

В миг разбит сега света ни,

аз събирам го с друг... 

Но сърцето ми едва ли

ще забие с онзи порив луд... 

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??