Sep 13, 2020, 12:58 PM  

Друг прочит на раздялата 

  Poetry » Love
587 7 24

ДРУГ ПРОЧИТ НА РАЗДЯЛАТА

 

Щастлив ли си с това, което взе?

Реванш при чувствата не съществува.

Снегът прегръща босите нозе –

и няма да боли да се сбогувам.

 

Познава кожата ми твоя дъх,

от който и росата се наежва.

Но сякаш в самотата, взела връх,

ранима е дори самата нежност.

 

Дали да диря в себе си вина,

че някога завих в погрешен ъгъл?

Един от нас си тръгва изигран.

А другият твърди, че е излъган.

© Валентина Йотова All rights reserved.

Не беше обич, болка е била,
изплетена от страстите ни стряха
и пеперуди, с огнени крила,
фенерът ги привлече... Изгоряха.
И както сянка плаха в слънчев ден, ...
  696  11  22 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??