Nov 11, 2008, 5:06 PM

Друга 

  Poetry » Love
557 0 2

От очите ми текат сълзи,

а ти безмълвно си отиваш.

Не казваш нищо и излизаш,

а в самота потъвам аз.

Защо си тръгваш

и къде отиваш?

Не знам, но ето пак

ти сякаш се промъкваш тайно

и сънищата ми крадеш.

Какво ли правиш нощем,

дали в мислите ти

 пак съм аз,

или целуваш вече друга,

опиянен от измамния й глас.

© Галя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??