Mar 5, 2023, 8:06 AM

Другата 

  Poetry » Other
278 0 0

 Тя тайно се промъква в наш'та връзка, 
нафукана, наконтена и дръзка. 
Mечтаеща за коренни промени, 
щом гледа те със мисли разпилени. 

Тя тихичко проклина брака наш 
и иска громко да го разруши. 
И няма нито войн, нито пък страж, 
когото подло тя не удуши. 

Тя тайно се промъква във ума ми 
и предизвиква в него страшни драми.
Тя няма съвест, нито угризения, 
не я засяга ни морал, ни мнения. 

Кажи ми как от нас да я отблъснa 
таз блудница, със устни начервени? 
Макар да е пропаднала и мръсна, 
тя все пак си е част от мене.
 

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??