Nov 16, 2013, 6:29 PM

Другата 

  Poetry
643 0 1

Под лицето ми е мокро

от моите сълзи.


Чувам тежко дишане,

но то е някъде встрани.


Аз ситня глътките

на въздуха, процеждащ се през мен

от влагата навън и солените следи.


Поглеждам се в очите си

с тъга и съжаление,

надявам се, че вече ще съм другата –

която бях преди.

© Нати All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво е! Поздрав!
Random works
: ??:??