Mar 16, 2013, 10:34 AM

Другата жена 

  Poetry
418 0 1

Винаги ще бъда между другото.
Неизживяна, неизмечтана,
недопотърсена, излъгана…
Винаги на ръба да бъдем двама.
Ще ги обичам като за последно,
ще им давам всяка частица от мен,
а те ще изчезват все тъй безследно,
когато нощта се превърне във ден.
Винаги ще оставам накрая сама,
и по залез ще търся в кой нов да се влюбя.
Щом за теб съм само другата жена,
по-добре душата си някъде да изгубя.


16.03.2013г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??