Другояче не мога...
Искам всичко да чувствам!
Всички думи – игли
да пронижат душата,
да направят тигели,
да бродират картини,
да ушият гоблени...
Да разплитат тъгата,
и заплитат отново...
Да плетат в тишината
шал от стара дантела...
който днес ще наметна
и ще бъда щастлива!
Искам всичко да чувствам,
другояче не мога!
© Рада Димова All rights reserved.