Aug 11, 2021, 7:31 AM

Дух 

  Poetry
136 1 1

                                                                            не може да се

 

                                                                благоденства — колчем дух

 

                                                                         не възрожденства

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Възраждане на живота и любовта към свободата на изразяване.
    Останалото е резигнация и упадък!
    Поздравления за творбата, Стоян!
Random works
: ??:??