May 17, 2019, 1:27 PM  

Бездуховността 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
534 0 0

Може да си беден, но извисен,

като дон Кихот човек на идеала,

но често съм много натъжен

от една и друга душа оцеляла,

но необразована и невежа,

в която, уви, няма стремежа

към морал и наистина високи цели,

дори у политици, но малко чели.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??