Apr 2, 2016, 5:32 PM

(думата, която не смея да изричам) 

  Poetry
529 0 5

Под кожата ми влизаш! С всяка дума...

Със всяко мое затруднено вдишване...

Заради теб съм странна, неразумна...

Опитвам се да бягам, но... излишно е.

Объркана, обсебена... се рея

в примамлив свят с летящи пеперуди...

Името ти да изрека не смея!

По дяволите! Ние с теб сме луди! 

Нататък няма дума да отроня!

(я буква, я ума си ще загубя...)

От мислите си как да те изгоня? 

Не го ли сторя, знам, че ще се  вл...

 

Павлина Соколова

 

 

 

 

© Павлина Соколова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??