Nov 10, 2015, 9:15 PM

Думи 

  Poetry » Love
271 0 0
Не съм добра във думите,
но съм добра
в пробождането на сърцето,
като игла
с обратен ход,
зашивам всичко
счупено и скрито
от очите на невиждащия,
а невиждащите
най-често са обичащите...
По-добре да ослепея,
преди да ме осакатиш напълно.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??