Jan 16, 2015, 8:42 PM

Думи 

  Poetry » Love
681 0 0


На мен не ми е нужно да се обяснявам.

Да разтягам фрази за онази, необяснимата любов...
Не ми е нужно нищичко да казвам,
нито да излизам посред нощ с тъмни очила на лов.
 
Не са ми нужни хиляди и празни думи.
Да ми разказваш приказки за чувствата вълшебни...
Защо са ми, ако само те са помежду ни?
Понякога са всичко, но в този случай са ми непотребни.
 
Не е нужно звезди в краката ми да сваляш.
Да се кълнеш, че с мене ще обичаш за последно...
Не съм поискал нищо от това, да знаеш.
Защото знам, че с времето ще ме излъжеш, неизменно.
 
Кога ще разбереш, че на мене ми е нужна обич?
Не да обясняваш, колко струвам във Евро...
С мълчание докажи, че за мене всичко ще направиш.
И тогава гледай, с думи как ще те рисува моето перо.

http://viorkviktorio.blogspot.com

© Викторио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??