Jan 24, 2007, 5:03 PM

Думите никога не стигат 

  Poetry
943 0 1
"Целуни ме!" - не, не го прави,
от твоите целувки ме боли.
"Прегърни ме!" - не, недей, спри:
надеждата само ще се възроди.
"Обичаш ли ме?" - не отговаряй. Замълчи!
Не искам аз да знам...
Ще те обичам, дори да ме боли,
ще обичам и ще повтарям "само ти".
Не искам отговори празни,
не искам жестове греховни,
не искам погледи лъжовни.
Искам само теб и истина една,
и последни думи, дори да е една.
"Сбогом!" - тихо ми кажи
и завинаги си върви...

© Тереза All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Грррррррррр.Излизам извън кожата си:>Ама какво да те правя;>И аз съм влюбена;>
Random works
: ??:??