Oct 7, 2014, 11:27 PM

Душ 

  Poetry » Love
390 0 0

Сърцето ми е жарък въглен -
бъди ми вятър в утринта...
Пали ми есента безсънна
с неугасима топлина.


Кафе налей ми от усмивки,
без захар, с натурален дъх.
Вдигни ми кръвното до рима
с бисквитка, гризната за стръв.

 

Кори ме... аз си заслужавам...
но после леко ми смигни.
Докато в грях неубеждавам...
повикай розово такси...

 

Вратата хлопне ли цинично,
вземи си душ от погледи,
ако ти стане неприлично -
измита си от болките...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??