Feb 26, 2006, 2:49 PM

ДУША 

  Poetry
722 0 5
                           Душа
 
             
                ОБИЧАМ ДУШАТА ТИ КРАСИВА
                И НЕЖЕН ПОЛЪХ ПИЯ ДО НАСИТА!
                ОТ ТВОЯ ГЛАС И ТВОЙТЕ РИМИ
                ДУШАТА МИ ПРАЗНУВА МИЛИ!

                МИЛИ МОЙ, КЪДЕ СИ- ЗНАЯ
                ДАЛЕЧ СИ ВЪВ БЕЗКРАЯ..
                СЪНИЩА ,МИРАЖИ И МЕЧТИ-
                ЛЕТЕТЕ КУПИДОНОВИ СТРЕЛИ!

                САМОТНА Е НОЩТА БЕЗ ТВОЯТА МАГИЯ!
                ПОЖАР ИЗПЕПЕЛИ МЕ- ОГНЕНА СТИХИЯ!
                ЕЛА И МЕ ВЗЕМИ СЕГА ВЪВ РАЯ!
                ДУШАТА МИ Е ТВОЯ ПЛЕННИЦА ДО КРАЯ!
                   

© Стен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??