Jan 20, 2018, 8:18 PM

Душа 

  Poetry
735 2 1

Тълпа.

Хора,

а не човеци.

От хиляди тела,

само в нейното

видях душа.

© Айше Али All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??