May 10, 2008, 10:02 AM

Душа 

  Poetry » Other
589 0 2

Не се ли мъчиш душо моя

от огън болка и сълзи

 

не се огъваш и под зноя

на милион незбъднати мечти

Не се предаваш и не коленичиш

пред илюзиите на света

във вяра и любов се вричаш

и следваш своята съдба

В  яростен двубой  с живота

печелиш за сърцето радостта

а мъката затриваш и хомота

за да възкръсне младостта

 

 

 

 

 

© Гинка Любенова Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??