10.05.2008 г., 10:02 ч.

Душа 

  Поезия » Друга
591 0 2

Не се ли мъчиш душо моя

от огън болка и сълзи

 

не се огъваш и под зноя

на милион незбъднати мечти

Не се предаваш и не коленичиш

пред илюзиите на света

във вяра и любов се вричаш

и следваш своята съдба

В  яростен двубой  с живота

печелиш за сърцето радостта

а мъката затриваш и хомота

за да възкръсне младостта

 

 

 

 

 

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??