Сълзи от радост се стичат,
океана препълват,
сълзи обсипват моето лице,
ставам крехък като яйце.
Душата се рее в небето мрачно,
а усмивката сияе монотонно,
мълниите възпира -
мечтата ми не умира.
Виждам бъдещето,
то показва мечтаното,
сълзите не спират да текат,
хубавите мисли не си отиват.
Времето се минава,
тялото остарява,
а душата ми усеща сродната,
сродната душа - мечтата!
© Стефан All rights reserved.