Oct 22, 2022, 8:48 AM

Подхванѝ 

  Poetry
153 1 0

душата 

горката 

 

на обич

богата 

 

и скръбна 

в недрата си 

 

стене

несгрята

 

................................

 

къде

съвестта ти е 

 

душесгрева̀чо 

 

и я

си за миг

подхванѝ 

занаята

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??