Nov 21, 2018, 1:32 PM

Душата ми... 

  Poetry » Phylosophy
493 2 4

Душата ми…

 

Скита се душата ми самотна,

животът всичко ми отне…

Няма обич, няма здраве,

постáви ме на колене…

 

Мъча се достойнство да запазя,

да не хленча, да не моля…

Дълбоко в себе си да страдам

и проклинам таз неволя…

 

Децата явно са до време,

живеят своя си живот…

За майка вече нямат време,

отново пак суров урок…

 

До кога уроци все ще уча

и ще ме убива самота…

нямаш ли човек до тебе,

трудна ще е старостта…

 

 

© Лилия Нейкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??