21.11.2018 г., 13:32 ч.

Душата ми... 

  Поезия » Философска
488 2 4

Душата ми…

 

Скита се душата ми самотна,

животът всичко ми отне…

Няма обич, няма здраве,

постáви ме на колене…

 

Мъча се достойнство да запазя,

да не хленча, да не моля…

Дълбоко в себе си да страдам

и проклинам таз неволя…

 

Децата явно са до време,

живеят своя си живот…

За майка вече нямат време,

отново пак суров урок…

 

До кога уроци все ще уча

и ще ме убива самота…

нямаш ли човек до тебе,

трудна ще е старостта…

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??